HORECABEVEILIGING


Horecaportier


Bij dat woord denken wij aan een grote, vierkante man met een ‘eerst slaan en dan praten’-uitstraling. Maar het kan ook anders! jdh security spreekt liever van een gastheer dan van een horecaportier.

In deze tijd is het vaak noodzakelijk een gezellige avond ook écht gezellig te houden door een gastheer te plaatsen op de locatie. Deze gastheer weet uit ervaring welk publiek voor bepaalde evenementen geschikt is en welke mensen je liever niet binnen wilt hebben. jdh security zorgt hierin voor de juiste balans om de sfeer optimaal te houden. De gastheer dient naast het uitvoeren van een correct deur-beleid, ook daadkrachtig op te treden en zorg te dragen voor een omgeving waarin uw bezoekers zich veilig en vertrouwd voelen. Een correct deur-beleid werkt sfeer verhogend en daadkracht werkt preventief tegen escalaties.

Omdat jdh security staat voor kwaliteit en wij graag professioneel en verzorgd als uw visitekaartje fungeren, staan onze medewerkers in een tweedelig kostuum aan de deur. Past dit niet bij de door u gewenste uitstraling? Geen probleem, in overleg met u kunnen wij dit aanpassen.

Over de veiligheid op de locatie hoeft u zich met het inschakelen van jdh security geen zorgen meer te maken. Al onze medewerkers beschikken niet alleen over de vereiste beveiligingsdiploma’s,  maar ook over een BHV- of EHBO diploma met als extra aantekening AED. Zo zijn bezoekers en personeel in goede handen!

Voor de medewerkers is een goede voorbereiding erg belangrijk. Als u jdh security inschakelt, ontvangt u gratis advies over zaken als brandveiligheid, consequenties van de weersvoorspellingen (komen er hevige onweersbuien die bijvoorbeeld een gevaar kunnen vormen voor een festivaltent?) en hoe u de veiligheid van personeel en bezoekers in goede banen kunt leiden. Maak gebruik van dit advies! Het kan het verschil maken tussen een succes of een drama bij uw evenement.